Thuasne Bégat
CICATREX & MOBIDERM

Nu har vi nya Mobiderm Autofit på lager!

Mobiderm Autofit är en justerbar kompressionsprodukt som till stor del ersätter behovet av måttillverkade Mobidermprodukter. Mobiderm Autofit är därmed utmärkt som ödemdrivande nattstrumpa under den initiala reduceringsfasen vid lymfödembehandling. Mobiderm Autofit är tillgänglig som CG armstrumpa, AD knästrumpa och AG lårstrumpa i olika storlekar och längder. Kombinera gärna armstrumpan med en Mobiderm-handdel (med eller utan fingrar).

Vill du har ett besök av en produktspecialist? Vill du veta mer om sortimentet? Kontakta kundtjänst idag för mer information!

Informationsfolder om Cicatrex & Mobiderm
Orderblankett Mobiderm MTM armstrumpor
Orderblankett Mobiderm MTM Benstrumpor
Orderblankett Cicatrex och Mobiderm standard
THUASNE och Townsend Design
Zum neuen Jahr präsentiert THUASNE die Marke SILIMA®, eine der national führenden Marken im Bereich Brustepithetik, mit einem komplett überarbeiteten Auftritt und frischer lebensfroher Bilderwelt...
THUASNE THÄMERTS SILIMA BRÖSTPROTESER
Silima - den naturliga bröstprotesen!

Vi har ett brett sortiment av bröstproteser för den som genomgått en bröstoperation! Vi har primärproteser, delproteser, skalproteser och hela proteser i olika storlekar och modeller. Välkommen in för att undersöka vårt sortiment närmare! Du som privatperson kan sedan besöka din utprovare av bröstproteser för mer information om hur du kan få just din perfekta Silimaprotes! Du vet väl att du har rätt att få en ny bröstprotes varje år eller vid behov?

THUASNE THÄMERT SILIMAKATALOG - Vår katalog för bröstproteser samt Contura Belle underkläder
KOMPRESSION - måttbeställda plagg
För behandling av ödem och brännskador

Här går det att fylla i våra måttbeställningsblanketter för att beställa specialsydda Cicatrex- och Mobidermprodukter direkt i datorn.
Klicka på länken nedan för att komma till blanketterna!

INFÄRGNINGSPAPPER
Das patentierte Bandagen-Material nun auch für Serienversorgung und zur individuellen Anpassung...
Sitemap Print this page